Comencem l’estiu ballant

Des de música us volem desitjar un bon estiu i per això us hem preparat una sorpresa. Visiteu el drive i no us la perdeu!

Al drive trobareu una carpeta amb un vídeo molt estiuenc!!

Us recomanem que descarregueu els vídeos per veure’ls amb més qualitat. 

GaudIM l’estiu

Avui hem començat a celebrar les activitats de l’inici de l’estiu i de comiat de curs.

Des del photocall de la IM us avancem imatges estiuenques del Maiets i els Maneirons. 

Podreu trobar les fotografies a la carpeta del Drive del 3r trimestre.

Molls i Pagells, us esperem a la primària!

Ja estem a punt d’acabar el curs i ahir ens vam retrobar amb els nostres fillols i filloles per donar-los la benvinguda a la Primària.

Quan hàgim passat les vacances d’estiu tots començarem un nou curs, els Molls i els Pagell 1r i nosaltres 2n. I llavors els nostres fillols i filloles ja seran Maiets i Maneirons, uns follets molt eixerits i plens de sorpreses.

Ahir, tots i totes vam fer uns trencaclosques per descobrir com són els Maiets i els Maneirons i després vam jugar una bona estona al Pla de Joc.

Molls i Pagells, la primària us espera!

A la carpeta del Drive del 3r trimestre, hi trobareu un recull de fotografies de l’apadrinament.

El racó literari

Aquesta setmana, Maiets i Maneirons hem inaugurat el nostre racó literari amb les nostres recomanacions.

Hem compartit quins són els nostres llibres preferits, quines col·leccions són les més divertides…

Ens ha quedat un passadís amb unes propostes literàries diverses i molt interessants, i de ben segur, tots i totes agafarem idees per llegir.

Quantes dents ens han caigut?

Aquest any Maiets i Maneirons li estem donant molta feina al Ratolí Pérez. Cada setmana tenim la notícia d’alguna dent que ha caigut!

Vam tenir la idea de fer un recompte de totes les dents que ens cauen i això ens va permetre iniciar-nos en l’estadística. Amb aquest treball estem aprenent a fer i a interpretar gràfiques amb totes les dents que ens han caigut i ens van caient.

Visita a la granja Can Gel

Maiets i Maneirons, en relació al nostre projecte sobre els mamífers, vam anar a Can Gel i vam conèixer el dia a dia d’una granja lletera. Quan vam arribar ens van explicar el conte de la Vaca Gelatina i després vam fer un recorregut per tota la granja, vam aprendre moltes coses sobre les vaques i també vam poder fer de grangers i grangeres. Vam tocar les vaques, vam donar el menjar i també vam poder donar el biberó als vedellets acabats de nèixer.

Fins i tot, vam veure el naixement en directe d’un vedell!

Vam gaudir i aprendre molt!

Si voleu veure un recull fotogràfic de la nostra sortida, visiteu al Drive de primer.

El primer trimestre de primària

Famílies, encara recordem els primers dies de setembre i ja ha passat un trimestre, el primer trimestre de primària!

Ha estat un gran trimestre i els Maiets i els Maneirons volen compartir amb tots vosaltres com ens divertim i com aprenem a l’escola.

Al drive trobareu un vídeo d’alguns moments que hem viscut junts al llarg d’aquest trimestre. Esperem que el pugueu veure amb els vostres fills i filles i gaudiu tant com gaudim nosaltres a l’escola!

Us desitgem unes BONES FESTES i molta SALUT!

Monogràfic de Nadal: La FAM i la VIOLÈNCIA

Aquest any, el Premi Nobel de la Pau no se l’ha endut cap persona. Ha estat concedit al Programa Mundial d’Aliments, un organisme que lluita contra la fam al món. I és que, per molt que costi de creure, encara hi ha moltíssima gent que passa gana, fins i tot a prop de casa. Què podem fer per contribuir a solucionar-ho?

Per prendre consciència sobre la fam i el malbaratament hem elaborat uns cartells i els hem exposat al menjador de l’escola.